Monday, October 13, 2008

En fed Oslo-tur

Vi kom hjem for en times tid siden. Og hvor har vi hygget os i weekenden.
Vi var på tur til OSLO med det stolte skib "Pearl of Scandinavia".
Vi var 4 par afsted og det blev til to skønne døgn i dejligt selskab. Sjov, ballade, restaurant besøg, bar besøg, levende musik og en masse dans ... på en gyngende båd! Jeg er jo så en der lynhurtigt bliver søsyg, men ikke denne gang, for jeg havde garderet mig med Scopoderm plaster, som sad bag mit venstre øre alle dage - det frigiver helt automatisk noget medicin mod transportsyge. Eneste minus er, at dette præparat ofte giver udvidede pupiller - og det blev jeg jo også udsat for - og her efterølgende kan jeg ikke læse noget som helst tekst ... det er en underlig følelse. Jeg har taget mine læsebriller på, men de hjælper ikke lige så godt som de plejer! Det hele er så sløret hele tiden. Håber det går væk snart ... ellers må jeg til læge. Hmmmm.

Her er det enorme skib "Pearl of Scandinavia"
Vi boede på 10. dæk ... er glad for der var elevator!
Billedet er taget i Oslo. Det blev overskyet, men det var ikke koldt. Vi var heldige, at have sol og blå himmel det meste af vores tid i Oslo. Vi gik en lang tur og var selvfølgelig forbi:

De Kongeliges Slot
.. og her er det så Lasse og jeg foran Kongeslottet. En dejlig dag! Og vi fandt en stor bænk, hvor vi alle kunne sidde på - der sad vi og nød lidt øl og sodavand, som vi havde købt på båden.

Slottet igen:
Og så mødte vi disse to, siddende uden foran en restaurant (som desværre var lukket - næsten hele Oslo havde lukket, da vi var deroppe på en søndag. ... he he .. ØV! :-)
Nå men disse to kobber-mennesker sad så sødt og "kiggede" hinanden dybt i øjnene alt imens de holdt i hånd.
Nu er vi trætte - sådan lidt flade i det - men det var en FED tur, som vi alle 8 talte om at gentage en anden gang. Faktisk er vi ved at stable en kortklub på benene - med os 8 som deltagere - så vi kan få nogle penge i en fælleskasse til flere skønne oplevelser i både ind- og udland.

Jeg har ferie til og med onsdag - og det er skønt at tænke på!
Tak for du læste med!
~Charlotte~

Labels: ,

10 Comments:

Blogger Dorit said...

Skøøønt med sådan en venne-tur i festlig lag. Kommer der mon nogen LO's ud af det inkl. fotos af dine udvidede pupiller, som faktisk er ret ubehagelig.

October 13, 2008 at 3:19 PM

 
Blogger Anne Bente said...

åhhh, det lyder som om i har haft en alletiders tur, men uhaaa det må da være grimt med dine øjn, håber det snart er ok igen søde.

October 13, 2008 at 6:45 PM

 
Blogger Leontine said...

I can see Oslo is great!! You had nice weather aswell...and sort of a cruise? Seems good to me! Hugs, Leontine

October 13, 2008 at 6:45 PM

 
Blogger Betina Olesen said...

Ajjjjj det både lyder og ser ud som en skøn tur.... det er efterhånde ved at være nogle år siden vi selv har stået foran slottet ;-)
Men så ser vi vel snart nogle LO'er med norges tur på...

hygge fra Betina

October 13, 2008 at 7:42 PM

 
Blogger Thanni said...

Lyder til, at I har haft en super tur - selvom Oslo næsten var lukket ;P...skønt med nogen oplevelser sammen med vennerne :)..
og håber da godt nok snart dine øjne bliver ok igen..:)

October 13, 2008 at 8:09 PM

 
Blogger Scrappelise said...

Ops, har du vært på besøk her, det var da koselig! Det hørtes interessant ut med den plastermedisinen, har aldri hørt om den. Og så virket det tydeligvis, får håpe du får synet tilbake snart også. Og Oslo er som utdødd på en søndag, godt det ikke var alt for kaldt ihvertfall da. Du må ha en fortsatt god ferie Charlotte!

October 13, 2008 at 8:39 PM

 
Blogger Netti said...

Hvor ser det bare hyggeligt ud og sikke da en god idé med sådan en tur.
Personligt har jeg aldrig været søsyg, men er også vant til at sejle. Godt at plasteret kunne hjælpe dig.

October 13, 2008 at 9:27 PM

 
Blogger Kirsten said...

Uhhh... det lyder som en hyggelig tur, - jeg elsker også sådan nogen "svipture". Her fra Esbjerg går turen jo bare til England i stedet for.
Super god idé med en kortklub, hvor I putter penge i en kasse til fremtidige oplevelser.
Godt du har nogen feriedage, - det er ikke let at skrive journaler med sløret syn... HE-HE.. håber snart dine øjne bliver OK igen.

October 13, 2008 at 10:58 PM

 
Blogger Maribi said...

Lyder som om I har haft alletiders tur. Skønt at komme på en lille smuttur i ny og næ:-)Sødt par udenfor restauranten..
Lydër ikke rart m:-)ed dine øjne, håber det går bedre...
Fortsat god weekend fra mig til dig

October 18, 2008 at 6:16 PM

 
Blogger LaChris said...

Ih det lyder som en rigtig dejlig tur I har haft...meget inspirerende...dog vil jeg sørge for at være i Oslo mens butikkerne er åbne:O) Glæder mig til at se nogle LOs fra turen. Nyd nu den sidste feriedag...herligt vejr til at lave græskarmænd i :O)

October 19, 2008 at 10:02 AM

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home